VEČ KOT 185 LET TRADICIJE ZAŠČITNIH BARVNIH PREMAZOV

COLOR je blagovna znamka z dolgoletno tradicijo več kot 185 let, ki ponuja kakovostne izdelke za zanesljivo zaščito in barvanje lesa ter kovin po razumni ceni. Že več kot šest generacij na lastnem znanju in od samega začetka razvijamo kakovost, enostavnost uporabe in zanesljivost izdelkov (barv, lakov in ostalih premazov) . Visoka zvestoba kupcev je tista, ki ohranja blagovno znamko tudi danes. COLOR je sinonim za kakovostne in enostavne izdelke, ki so dostopni vsem.

SKUPINA KANSAI HELIOS

Začetki skupine KANSAI HELIOS segajo že v leto 1924, danes pa je Skupina med desetimi največjimi podjetji za premaze na evropskem trgu. Skupina ima 14 proizvodnih obratov, 145.000 m² proizvodnih površin in 30 lastnih lokalnih prodajnih enot in oskrbuje več kot 15.000 strank v več kot 60-ih državah po vsem svetu.

Visoki standardi, obsežno znanje, strast za inovacije in težnja po nenehnih izboljšavah oblikujejo okolje, kjer nastajajo Heliosovi pametni premazi. Oddelek R&R v skupini KANSAI HELIOS je zelo močan in organiziran v enem najbolj modernih objektov za raziskave in razvoj na mednarodnem trgu.

Laboratoriji so v celoti opremljeni z napredno tehnologijo, know how pa se redno prenaša med strokovnjaki na najvišjem nivoju. V Skupini razumemo, kako pomembne so inovacije na vseh področjih našega dela, tako nenehno spodbujamo raziskave, izobraževanje ter strokovno znanje, da bi oblikovali inovativno delovno okolje.

CELOVITA ZAŠČITA POVRŠIN

Izbor izdelkov COLOR zajema osnovne izdelke, ki jih potrebujemo za zaščito površin v svojem domu. Razdeljen je v pet jasnih segmentov, ki jih označuje pet barvnih kod. Pod zeleno barvo bodo kupci našli izdelke za zaščito lesa – lazure in lake. Pod modro barvo bodo lahko izbirali med izdelki za zaščito lesa in kovin – emajle na topilni in vodni osnovi. Oranžna označuje razredčila, vijolični odtenek pa nosijo izdelki za zaščito notranjih in zunanjih zidnih površin.

VREDNO ZAŠČITE – VREDNO COLORJA

Naša misija je razvijati in izdelovati visokokakovostne dekorativne in zaščitne premaze za les, kovino in zidove, ki našim kupcem zagotavljajo pristno izkušnjo pravega mojstra.
Kakovost in tradicija sta vrednoti, za kateri si pri blagovni znamki COLOR prizadevamo in ju negujemo. Sta v vsaki pločevinki barv COLOR, ki jo postavimo na prodajne police, in ju nikoli ne bomo opustili. Zavezanost našim kupcem je naša največja prednostna naloga, ki nas vodi k poštenosti pri vsaki odločitvi.
Naš cilj je ustvariti zanesljive izdelke z zanesljivo kakovostjo, tako da kupec, ko kupi barve COLOR, točno ve, kaj lahko pričakuje – in ne bo razočaran.

OBLJUBA BLAGOVNE ZNAMKE

COLOR ponuja robustno in kompaktno paleto izdelkov, ki so enostavni za uporabo in jih lahko kupite povsod, primerni pa so tudi kot osnovni začetni komplet za mlade in sveže domače mojstre.