7 zlatih pravil zaščite COLOR

Kadar izbirate s čim boste olepšali in zaščitili zidne površine, lesene ali kovinske elemente, da vam bodo še dolgo služili, pomislite na nekaj preprostih pravil uspešnega dela.

1 PREVERITE KAKOVOST – enostavno in ekonomično

Ustrezna kakovost in ugodna cena, embalaža, ki omogoča takojšnjo prepoznavnost namembnosti premaza, ter enostavna izbira izdelka, so tiste lastnosti blagovne znamke COLOR, ki zagotavljajo zaščito, ki je vredna COLORJA.

2 UPOŠTEVAJTE ZNANJE VEČ GENERACIJ – izbirajte izdelke s tradicijo

Kot se obrtniška spretnost predaja s staršev na otroke, tudi izdelovalci premazov COLOR razvijamo in nadgrajujemo tradicijo, ki temelji na prenašanju znanja. Že več kot 185 let izdelki blagovne znamke COLOR uživajo zaupanje že več kot šestih generacij.

3 IZBERITE NAJBOLJŠE RAZMERJE MED CENO IN KAKOVOSTJO – vredno zaščite in vredno COLORJA

Naj gre za prvo zaščito novih izdelkov ali ohranjanje in obnavljanje starih izdelkov – kar cenimo je vredno ohraniti. COLOR zagotavlja, da je kakovostna zaščita dostopna vsem, zato izdelki COLOR predstavljajo funkcionalno in hkrati ekonomično nakupno odločitev.

4 IZBERITE ZANESLJIVE IN VSESTRANSKE PREMAZE – vse v enem

Blagovna znamka COLOR vključuje premaze, ki so primerni za različne vrste podlag kot so les, kovine in zidne površine, vse pa odlikujejo dober oprijem, dobra pokrivnost, lep videz in trajna zaščita.

5 ZA NASVET VPRAŠAJTE STROKOVNJAKE – svetujejo vam naši strokovnjaki

Do učinkovite zaščite lahko pridemo le s skupnimi napori. COLOR svojim kupcem nudi odzivno tehnično-svetovalno službo, ki vam pomaga z nasveti in podporo. Vprašajte COLOR strokovnjake!

6 POSKRBITE ZA CELOVIT SISTEM ZAŠČITE – za optimalni učinek uporabljajte predlagane kombinacije izdelkov

S sistemom zaščite dosežemo najboljše dolgotrajne učinke. COLOR je zato zasnoval celovit sistem premazov, ki s skupnim delovanjem poskrbijo za najučinkovitejšo zaščito. Svoje izdelke lahko globinsko zaščitite in utrdite z impregnacijo, s temeljnim premazom olajšate pot do optimalnega končnega videza (ter kovine zaščitite pred rjavenjem), s končnim premazom pa estetskemu videzu dodate piko na i.

7 PREMAZI NAJ OSTANEJO LE NA IZDELKU – naj čisto ostane čisto

Pred barvanjem lesenih, kovinskih ali zidnih površin poskrbite za zaščito tal in pohištvenih elementov, ki jih ne boste barvali, z ustrezno PE folijo. Za zaščito oken in detajlov uporabite maskirni trak. Zaščitite vaša oblačila z delovno obleko. Čopiče po uporabi takoj sperite z vodo oz. razredčilom odvisno od vrste premaza. Prav tako poskrbite, da morebitne madeže, ki so nastali ob uporabi COLOR izdelkov, očistite takoj po koncu dela, preden se dokončno posušijo. S pametno zaščito boste poskrbeli, da bodo izdelki COLOR zares olepšali in dolgotrajno zaščitili samo tiste površine, ki jih želite.